Lyofilizované broskve NATU 40 g
Užijte si chuť léta kdykoliv během roku se sladkými plátky broskví. Křupavé, voňavé a plné chuti. Vhodné jako rychlá svačinka nebo k ochucení kaší, müsli i smoothie.
Dopřejte si chuť zralých broskví kdykoliv během roku! Mrazem sušené broskve jsou pokladem mezi sušeným ovocem, který vás okouzlí sladkou chutí, křupavostí a svěží vůní čerstvého ovoce. Díky šetrné metodě sušení (lyofilizaci) si ovoce zachovává své původní živiny, vitamíny a vlastnosti jako je barva, chuť a vůně. Lyofilizované ovoce má mnohem delší trvanlivost než čerstvé ovoce, zpravidla 1-1,5 roku. Pytlík plný voňavých plátků broskví nemusíte spořádat najednou, ale díky znovuuzavíratelnému balení si ho můžete uschovat na později a ovoce stále zůstane dokonala křupavé.
Sušené broskve mají široké využití:
- samostatně jako výživná svačinka plná vlákniny
- hodí se do müsli, snídaňových kaší a jogurtu
- díky své povaze najdou uplatnění i v RAW receptech
Víte, jak probíhá lyofilizace?
V sušící komoře se čerstvý plod hluboce zmrazí až na -100 °C. Poté přichází první fáze sušení. Zvyšuje se teplota zpět k nule a díky podtlaku 50 až 100 Pa obsažená voda v ovoci se postupně odpařuje a zachytává se v kondenzační komoře. Při poslední části lyofilizace se odstraní zbývající vlhkost a plod získá svou křupavou konzistenci. Na 1 kg mrazem sušeného ovoce je spotřebováno přibližně 6-7 kg ovoce čerstvého.
- voňavé, křupavé a plné chuti
- sladké i bez přídavku cukru (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry z ovoce)
- vysoký obsah vlákniny
- znovu uzavíratelné balení
Složení
Alergeny jsou vyznačeny tučně100 % mrazem sušené broskve
Energetická hodnota | 1632 kJ/390 kcal |
---|---|
Tuky | 0,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 87 g |
- z toho cukry | 71 g |
Vláknina | 8,4 g |
Bílkoviny | 3,7 g |
Sůl | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koloniál |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.