100% JERKY KACHNÍ S POMERANČEM
Lahodná limitka z čerstvých kachních prsou z českého chovu. Křehké a výrazné kachní maso jsme spojili s lehce nahořklou chutí pomerančové kůry. A pro doladění chuti jsme přidali špetku česneku, soli a třtinového cukru a kapku nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky.



TAK JAKO JSME TO DĚLALI PRO SEBE A SVÉ KAMARÁDY
Naše 100% JERKY vyrábíme ručně a poctivě z nejlepších ingrediencí v malých várkách. Nepoužíváme žádnou chemii, jen řádně marinujeme a sušíme.
NABUŠENÉ BÍLKOVINAMI! 
1 kg JERKY = 3,1 kg čerstvého masa. Ve 100 g našeho 100% JERKY z kachny máš více jak 55 g bílkovin!
BEZ CHEMIE 
Éčka ani jiné nepřirozené látky u nás nenajdeš. Prostě jenom maso a naše tajná kořenící směs. Jak to, že používáme sojovku a worcester? Ty kvalitní v tradičním složení v sobě žádnou chemii nemají.
BALENÍ A SKLADOVÁNÍ
Když sáček nedojíš, zavřeš ho praktickým zipem. Skladuj na suchém místě a mimo dosah slunečního záření v pokojové teplotě. Správně uskladněné JERKY ti vydrží až půl roku. Balení obsahuje absorbér kyslíku, který není určený ke konzumaci. Případné bíle stopy na mase nejsou vadou jakosti! To se u sušeného masa stává používáním soli.
SLOŽENÍ
Kachní maso (100 g Jerky je vyrobeno z 310 g syrového masa), sójová omáčka (voda, sója, pšenice, sůl), worcestrová omáčka (kvasný ocet lihový, melasa, sladový ocet (ječmen), pitná voda, cukr, šťáva z tamarindu, jedlá sůl, cibule, ančovičky (ryby), česnek, přírodní aromata, koření), třtinový cukr, sůl, pomerančová kůra (0,8%).
ALERGENY
Obsahuje obiloviny (1), ryby (4) a sójové boby (6). Obsahuje lepek.
NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100 g výrobku)
| Energetická hodnota | 1203 kJ/284,4 kcal | 
| Tuky | 4,1 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 1,3 g | 
| Sacharidy | 6,9 g | 
| - z toho cukry | 6,1 g | 
| Bílkoviny | 55,1 g | 
| Sůl | 4,3 g | 
Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            