Krůtí Bujónka 220 g

Bujónka je vhodná pro jednoduchou a rychlou přípravu polévek, k dochucení omáček, příloh (rýže, bulgur, těstoviny), masových či zeleninových pokrmů. Zvýrazní konečnou chuť všech pokrmů a ušetří vám čas. Použití se meze nekladou.

 

 

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
8.10.2024
Možnosti doručení
Kód: KO293
139 Kč 124,11 Kč bez DPH
Krůtí Bujónka 220 g
Přírodní bez “éček”
Přírodní bez “éček”
Za tím si stojíme. Nechceme Jerky kazit ničím, co do něj jednoduše nepatří. Prostě jenom kvalitní čerstvé maso a koření. V jednoduchosti je krása.
Ručně vyrobené
Ručně vyrobené
Malé várky a poctivá ruční práce jsou od začátku základy našeho 100% JERKY. Jak poznáš ruční práci? Každý kousek je jinak velký, ale stejně dobrý!
Nabušené bílkovinami
Nabušené bílkovinami
Jerky je skvělým zdrojem bílkovin a energie. 100 g našeho Jerky je vyrobeno až z 340 g syrového masa. Najdeš v něm tak až 76 g bílkovin!

Příběh tří sester a Bujónu

 


Tři sestry nenapsal jen A. P. Čechov. Jsme to i my – Katka, Lenka a Anička, sestry z malebného městečka Kyjov ze srdce Slovácka na jižní Moravě. Všechny tři rády vaříme a záleží nám na tom, co jíme. Zdraví máme jen jedno, i proto v kuchyni nejraději používáme kvalitní a čerstvé, nejlépe domácí suroviny. S nimi všechno chutná mnohem lépe.




Bujónka je určená k vaření a dochucení polévek, omáček, nebo masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou a velkou inspirací Vám můžou být recepty na našich stránkách.

Bujónka 220g: 4-5l "vývaru" nebo dochucení mnoha pokrmů

Složení

 

Zelenina 52 % (cuketa, petržel, celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, česnek), krůtí maso 38 %, hrubozrnná mořská sůl 10 %, bobkový list.



Objem

 

220 g



Trvanlinost a skladování

 

Trvanlivost 18 měsíců od výroby. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Koloniál
Hmotnost: 0.22 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: