Ovocné plátky černý rybíz 20 g Ovocňák















100% ovocná dřeň z českého a slovenského ovoce. Rafinovaná kyselá chuť láká děti i dospělé.

 

Dostupnost Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
10.12.2024
Možnosti doručení
Kód: KO0206
35 Kč 31,25 Kč bez DPH
Ovocné plátky černý rybíz 20 g Ovocňák
647 ovocne platky cerny rybiz 20 g ovocnak
Bez laktózy Bez lepku Bez přidaného cukru Vyrobeno v ČR Vegan
Přírodní bez “éček”
Přírodní bez “éček”
Za tím si stojíme. Nechceme Jerky kazit ničím, co do něj jednoduše nepatří. Prostě jenom kvalitní čerstvé maso a koření. V jednoduchosti je krása.
Ručně vyrobené
Ručně vyrobené
Malé várky a poctivá ruční práce jsou od začátku základy našeho 100% JERKY. Jak poznáš ruční práci? Každý kousek je jinak velký, ale stejně dobrý!
Nabušené bílkovinami
Nabušené bílkovinami
Jerky je skvělým zdrojem bílkovin a energie. 100 g našeho Jerky je vyrobeno až z 340 g syrového masa. Najdeš v něm tak až 76 g bílkovin!

Rodinná firma Ovocňák je záruka kvalitních produktů. K výrobě používají pouze ovoce od českých a slovenských  certifikovaných sadařů. Do svých produktů nepřidávají žádné konzervanty, dochucovadla, nebo stabilizátory.


 

Na 20gramové balení plátků je použito 170 gramů čerstvého ovoce, které si vypěstovali ve vlastních sadech nebo ho nakoupili od prověřených pěstitelů z okolí. Ovoce se nadrtí a za nízké teploty (maximálně 42 °C) celých 30 hodin suší. Během sušení přijde o téměř všechnu vodu, jeho chuť se tak ale ještě zvýrazní. Díky sušení při nízké teplotě si také plátky zachovávají spoustu vitamínů a obsahují i vydatné množství vlákniny.

Plátky obsahují 100 % českého ovoce a nic jiného - žádné konzervanty, barviva ani dochucovadla.

Složení


80% jablečná a 20% rybízová dřeň

Země původu


Česká republika

Objem

 

20 g



Trvanlivost a skladování

 

Skladujte v temnu a suchu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Koloniál
Hmotnost: 0.02 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: