Pečené oříšky s medem a solí NATU 200 g

Šest druhů oříšků zapečených s medem a růžovou solí. Náš historicky první slaný mix! Dobrota, která se hodí k dobrému pití nebo ke sledování filmu.

Dostupnost Skladem (5 ks)
Možnosti doručení
Kód: KO268
149 Kč 133,04 Kč bez DPH
Pečené oříšky s medem a solí NATU 200 g
1175 pecene orisky s medem a soli natu 200 g
Bez laktózy Bez lepku Vyrobeno v ČR
Přírodní bez “éček”
Přírodní bez “éček”
Za tím si stojíme. Nechceme Jerky kazit ničím, co do něj jednoduše nepatří. Prostě jenom kvalitní čerstvé maso a koření. V jednoduchosti je krása.
Ručně vyrobené
Ručně vyrobené
Malé várky a poctivá ruční práce jsou od začátku základy našeho 100% JERKY. Jak poznáš ruční práci? Každý kousek je jinak velký, ale stejně dobrý!
Nabušené bílkovinami
Nabušené bílkovinami
Jerky je skvělým zdrojem bílkovin a energie. 100 g našeho Jerky je vyrobeno až z 340 g syrového masa. Najdeš v něm tak až 76 g bílkovin!


Máte raději oříšky na slano nebo sladko? My v NATU milujeme kombinace chutí a tak jsme zapekli šest druhů oříšků s medem a himalájskou růžovou solí. Do mixu jsme vybrali naše nejoblíbenější ořechy - mandle loupané i natural, kešu, makadamy, lískáče, pekany a para. A tak vznikl náš první sladko-slaný ořechový mix.

TIP: Skvělé zobání na letní posezení s přáteli nebo k oblíbenému seriálu.

 



Složení


Alergeny jsou vyznačeny tučně


96 % jádra ořechů v různém poměru (mandlelískové ořechy loupané, kešu ořechymandle loupané, makadamové ořechypekanové ořechypara ořechy), 2,1 % himalájská růžová sůl, 1,9 % med květový. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.

 

Objem

 

200 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Koloniál
Hmotnost: 0.2 kg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Pečené oříšky s medem a solí NATU 200 g https://cdn.myshoptet.com/usr/www.ususil.cz/user/shop/related/1175-1_1175-pecene-orisky-s-medem-a-soli-natu-200-g.jpg?653a177f 5
L Avatar autora | 16.1.2024
Výborné oříšky, skvělá kombinace sladké a slané chuti, velice doporučuji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: