Směs pečených ořechů se čtyřmi druhy pepře Mixit 150 g AKCE

Milovníkům pepře dáme rovnou čtyři důvody k radosti - červený, zelený, černý a bílý. Růžová sůl naše umělecké dílo korunuje. Tuhle dobrotu si zamilujete.

DATUM MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI: 26.3.2024

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Možnosti doručení
Kód: KO078-1
159 Kč –50 % 79 Kč 70,54 Kč bez DPH
Směs pečených ořechů se čtyřmi druhy pepře Mixit 150 g AKCE
911 smes pecenych orechu se ctyrmi druhy pepre mixit 150 g akce
Akce Bez laktózy Vyrobeno v ČR Vegan
159 Kč –50 %
Přírodní bez “éček”
Přírodní bez “éček”
Za tím si stojíme. Nechceme Jerky kazit ničím, co do něj jednoduše nepatří. Prostě jenom kvalitní čerstvé maso a koření. V jednoduchosti je krása.
Ručně vyrobené
Ručně vyrobené
Malé várky a poctivá ruční práce jsou od začátku základy našeho 100% JERKY. Jak poznáš ruční práci? Každý kousek je jinak velký, ale stejně dobrý!
Nabušené bílkovinami
Nabušené bílkovinami
Jerky je skvělým zdrojem bílkovin a energie. 100 g našeho Jerky je vyrobeno až z 340 g syrového masa. Najdeš v něm tak až 76 g bílkovin!

Rozpálili jsme pec a pořádně vám to opepřili! K pečení dozlatova a dokřupava jsme zvolili mix kešu a pekanových ořechů, které v naší peci lahodně zkřehnou a každé sousto je tak opravdovým požitkem. Milovníkům pepře dáme rovnou čtyři důvody k radosti - červený, zelený, černý a bílý. Růžová sůl naše umělecké dílo korunuje. Tuhle dobrotu si zamilujete.

Složení:
Kešu ořechy 59,6 %, pekanové ořechy 28,9 %, vláknina z kořene čekanky 7 %, sůl himalájská 2,6 %, pepř barevný 2 %

Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů, arašídů, mléka, sezamu a sóji.

Energetická hodnota 2283.0 kJ
545 kcal
Tuky 47 g
z toho nasycené mastné kyseliny 6,4 g
Sacharidy 20 g
z toho cukry 5,2 g
Vláknina 9,5 g
Bílkoviny 13 g
Sůl 2,5 g

 

Objem

 

150 g



Trvanlivost a skladování

 

Po otevření spotřebujte do 1 měsíce.

Doplňkové parametry

Kategorie: K pivu, vínu
Hmotnost: 0.2 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: